PK-yritykset

Oikum Oy tarjoaa palveluita myös PK-yrityksille ja elinkeinonharjoittajille.

PK-yrityksen tavallisimman oikeudelliset ongelmat liittyvät erilaisiin sopimuksiin, työsuhteisiin tai maksukyvyttömyystilanteisiin. Usein oikeudellisissa ongelmissa tulee myös sovellettavaksi useita erilaisia säädöksiä. Yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisen riidan tai muun oikeudellisen ongelman ilmettyä. Useimmiten asiat saadaan sovittua ilman oikeudenkäyntiä ja yrittäjä pääsee keskittymään päätehtäväänsä.

Yrityksen kannalta merkittävien sopimusten laadinnassa kannattaa myös käyttää oikeudellista asiantuntija-apua.  Epätarkat sopimukset voivat aiheuttaa huomattavia taloudellisia menetyksiä. Erityisen hyödyllistä on tarkastuttaa yrityksen käyttämät vakiosopimuspohjat, ettei näistä aiheudu epämiellyttäviä yllätyksiä.

Oikum Oy tarkastelee kaikkia PK-yritysten kysymyksiä ottamalla huomioon yrityksen ja yrittäjän intressit kokonaisvaltaisesti, esimerkiksi veroseuraamusten osalta. Oikumista saat tarvittaessa apua myös yhtiön perustamiseen.

Alkuneuvottelu on myös yrityksille aina maksuton. Usein jo tällöin voidaan kartoittaa toimeksiannon vaatima työmäärä ja sopia kiinteästä hinnoittelusta, mikä olennaisesti vähentää yrittäjän kuluriskiä.

Yritysreferenssit:

  • Hardmakers Oy
  • Suomen Teletuote Oy
  • Oy Eric Rahmqvist Ab
  • As Oy Turun Pihlajanmarja